Free Facebook Likes

luni, 29 septembrie 2014

Grabiti-va sa prindeti reducerile

E toamna si a venit si frigul nedorit de mine, sincereu iubesc caldura si sa ma pot imbraca cat mai lejer. Asa  ca am nevoie sa-mi i-au ceva care sa imi tina de cald. Am cautat sa vad ce reduceri mai gasesc pe net, sa ma "echipez" complet pentru  annotimpul cu fruze aramii.

Am observat că imi plac hanoracele foarte mult si m-am gandit ca unul nou nu mi-ar strica , tinand cont ca eu urasc frigul, asa ca am gasit un hanorac gri superb , imi place foarte mult imprimeul floral si nu e schump , costa 20.69, iar pretul  vechi era de 33.98.  E superb si e un articol vestimrntar foarte util.

   
Si daca e toamna nu pot sa uit sa fiu si feminina asa ca trebuie neaparat sa-mi achitionez si aceasta superba rocchie . Ca doar se spune ca noi femeile trebuie sa fim feminine in orice ocazie iar eu trebuie sa fiu la inaltime.  Nu pot sa omit faptul ca costa doar 35.83$ , un pret bun tinband cont ca initial costa 43.33$. Iar ocazii sa o port sunt destule.

 
Tot "rasfoind" site-ul am gasit un  trenci foarte util. Ele raman si in sezonul toamna 2014 piese-vedeta. Culorile, textura si croielile devin insa mai extravagante si pline de culoare.Eu sunt insa sunt adepta culorrile mai calde asa ca am gasit exact pe gustul meu , un pret bun , doar 29.99 fata de 47.99 . Deci , doamnelor la shopping


 

New Markdowns for fashion lovers!


30% OFF OVER $100

35% OFF OVER $150

40% OFF OVER $200

Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!

duminică, 21 septembrie 2014

Cat de important e sa-ti alegi ceasul de mana

De sute de ani a purta ceasuri  a devenit mai mult decat un fenomen. Branduri precum  Casio  , Detomaso ,Rothenschild tot continuă să exceleze și  care nu prezintă semne de incetinire, în ciuda potentialului  a competitiei din partea altor marci au reusit sa se mentina mereu pe piata.
Fratele meu este un adevarat impatimit al ceasurilor si stie intotdeauna ce sa aleaga ,  are o colectie intreaga de ceasuri de calitate cumparate cu ani in urma si le patreaza in cutia originala , trateaza ceasurile ma ceva ca pe copii lui. Pentru el falsurile sunt lipsite de importanta . Decat 10 rele care sa-l lase cand ii e lumea mai draga  mai bine unul bun care sa fie mereu functional.
Asa ca i-am cerut parerea cu o posibila achizie a unui ceas , iar el mi-a recomandat sa arunc cu ochi pe diferite site-uri si am dat peste  CautCeas . Imi e greu sa aleg intre cele trei branduri mentionate mai sus . Fratele meu mi-a spus ca toate trei sunt bune doar ca eu sunt cea care trebuie sa ma decid ce ceas mi se potriveste. Din spusele lui ceasurile fac parte din personalitatea noastra nu e doar un simplu accesoriu care sa ne  impodobeasca incheietura mainii. Se zice ca putine lucruri spune mai multe despre un om decat ceasul luiIti poti da seama ce fel de caracter are  uitandu-te in ce fel isi tine ceasul sau cat de buna e marca respectiva fără a fi nevoie sa punem o singură intrebare. Acesta este motivul pentru care achizitionarea unui ceas este foarte  personal si importanta  decizie de a-l alege- dupa cum fratele meu a grait din nou.
 Oare asa fie?Hm ce-ti este si cu ceasurile aceastea in cateva minute am aflat destul de multe lucruri. Si asa m-am decis spre  un anumit brand . Nu va spun care - e secret. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVFVfYyYoJYQWQHDWHUT6vGychK5Hn_1syw9U8wb0J6r3Y5-WmhDKKHfuCNslvMs7FlH8Q5cZ_j8wsepAJHUG5AJU17hDoshT_FUUkgr7lPcPUkOXC8pEh66mLINHWPvS-zAlhKgYdYzk/s1600/logo+caut+ceas.png

Importanta de a avea o tableta

 Imi doresc foarte mult o tableta dar nu am avut sansa  din cauza unor probleme atat  financiare cat si personale inca nu mi-am permis una.. M-am documentat foarte mult tot ce tine de tablete si ma face sa fiu cat mai hotarata sa-mi fac aceasta nevoie.
 De ce o numesc nevoie si nu un moft?
 Pentru ca exista multe motive  pentru care ar trebui sa am tableta dorita , in primul rand ea ne ajuta sa fim conectati cu ceilalti cu usurinta, e usor de mannevrat si este foarte usoara  si asta ne ajuta sa o transportam oriunde vrem cu foarte multa usurinta. Fie ca ai o  Tableta Evolio , Samsung etc te ajuta sa-ti faci treaba indiferent daca e in interes de serviciu sau personal datorita functiilor sale si utilizarea ei fara niciun efort .
   Am ocazia de asemenea sa urmaresc posturile de televiziune sau radio preferate . Eu in general weekend-urile le petrec la tara la aer curat  iar  dimensiunea ecranului 10 inch și numarul de pixeli generosi eu pot face fotografii reusite, asa am ocazia sa le impartasesc cu prietenii de ptrtutindeni  din mediul virtual dar si cu cei reali . Avut ocazia fac cateva fotografii inedite cu animalele bunicilor sau adorabilele flori de camp si imi doream sa impart aceasta bucurie dar nu aveam cu cine din pacate. Cu internetul de
4G a tabletei ofera o mobilitate ridicata, asa scrie mailurile chiar de sub stejarul de curtea bunicilor , martor al copilariei mele fericite. Cine n-are bunici sa-si cumpere.
Mie imi place sa fiu informanta despre orice si citesc foarte mult . Merg pe ideea ai carte ai parte chiar daca cartea e...virtuala tot la fel de informativa este. Si cel mai important ca o pot folosi si atunci cand ma relaxez fie in pat fie in fotoliul meu confortabil.
 Pentru mine este important sa gasesc aceea  tableta care  sa aiba o rezoluție al ecranului care sa permita o vizualizare confortabila a continutului dorit si inca studiez piata sa-mi aleg ceea ce doresc sa-mi fie util.Nu ma consider atotstiutor in legatura cu tabletele dar ma consider cat de cat informat sa-mi duc visul la indeplinire, nu renunt sa-mi i-au "jucaria" dorita cu ardoare .
 http://www.oringo.ro/application_uploads/items/47180/huge_972ededf6c.jpg

Daca e toamna reduceri la pulovere

She Inside are o mulțime de oferte si reduceri de toamna 2014, iar eu am "rasfoit" site-ul pentru a vedea care sunt cele mai avantajoase oferte pentru a-mi reinnoi garderopa. Asa se face ca vara a trecut  pe nesimtite si ca venirea toamnei a adus cu sine mari reduceri la pulovere si nu numai.
Cel mai simplu si eficient mod de a-ti moderniza garderoba este sa iti cumperi accesorii la moda in fiecare sezon. Si este foarte important sa optezi pentru produse din materiale de calitate superioara, cu finisaje bune si aspect premium. Astfel, te vor ajuta sa dai un aer fresh garderobei tale, alegand piese esentiale, pe care sa le poti purta in tot felul de combinatii interesante.
Am cautat sa vad ce e nou si am dat peste acest cardigan superb , imi place atat culoarea cat si modelul si nici nu e scump , e doar 29.33$ iar pretul initial era 33.33$ si este foarte elegant , asta imi place cel mai mult la el.  Fie ca il porti dimineata in drum spre munca, sau ca il arunci pe umeri cand te prinde seara in oras, un lucru e cert: nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba.



poza

 Daca tot e toamna am gasit si un pulover negru , imi place simplitatea lui asta ii da o eleganta aparte iar pretul e imbatabil , doar  9.90$ , pretul vechi era 14.67$ . Doamnelor ce ziceti ? Nu-i asa ca e superb? Chiar ma gandesc sa mi-l procur, fie el din bumbac, lana sau casmir, puloverele au fost mereu la moda si se mentin mereu in tendinte.

poza



















Mi-am ales si o pereche dejeansi foarte frumosi si practici. Imi place modelul su culoarea si mai mult decat atat se potriveste de minute cu celelalte tinute deja alese.  Pretul este unul destul de bun 18.50$ de la 22.67 cat era initial. Jeansii raman intotdeauna la moda pentru ca sunt chic, usor de purtat si intotdeauna arata extraordinar, ei se adapteaza, dar nu dispar, tocmai pentru ca sunt foarte confortabili si ii iubim atat de mult .

poza 




Fall is coming and I guess you need a piece of sweater.

Keep your look at these most-loved collection!!

$25 OFF of Fall-Sweaters for you.

Code:sweater25 Ends:Sep/25


Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!!

miercuri, 17 septembrie 2014

Barbatii si shoppingul

 Imperator Shop
Barbatii urasc sa faca  cumparaturi, toate femeile cred asta despre partenerii lor de viata, se spune ca pentru ei un tricou si o pereche de jeansi sunt de ajuns pentru ei. Este un clișeu comun, ei tind sa nu dea importanta modei asa um fac femeile spre exemplu . Dar, pentru a nu  generaliza ca barbatii și magazine  nu au nimic in comun ,exact ca femeile si fotbalul pentru a nu fi considerata oarecum intriganta, mi-ar sari barbatii in ca sunt o feminista si atat. Sincer personal consider ca nu este deloc adevarat,  cunosc cumparatori de sex masculin care sunt interesati sa fie mereu in trend asemeneni femeilor si sunt destui. Trebuie  sa spun ca mie imi plac barbatii care stiu sa se imbrace si nu ma refer la pretul hainelor , ci mai degraba la alegerea lor cu gust. Acest lucru arata ca nu doar femeile sunt preocupate de fizicul lor.
 Unul dintre ei este chiar fratele meu care mereu are grija cum si cu se inbraca indiferent de ocazie,in timpul liber prefera sa se imbrace sport iar la ocazii speciale isi alege cu mare atentie tinuta de gala. Prefera mereu sa fie  original in a-si alege stilul vestimrntar. Este genul de barbat care prefera sa se imbrace sofisticat, ii place  sa poarte bluze Crooks & Castles care i se potriveste de minune.

http://www.imperatorshop.ro/image/cache/data/produse/barbati/Bluze/Crooks%20and%20Castles%20Son%20Of%20Crooks%20Black/Crooks-and-Castles-Son-Of-Crooks-Black-1-500x750.jpg
 Cat despre incaltamintea pe care el  o foloseste sunt nelipsitii adidasi care musai trebuie sa fie de calitate superioara. Mai nou am observat ca prefera sa poarte adidasii Air Max , considera ca ca sunt foarte comozi la purtare si nu vrea sa renunte la ei.


http://www.imperatorshop.ro/image/cache/data/produse/barbati/Adidasi/Nike%20Air%20Max%2090%20Blue/1-500x750.jpg
 Ma simt multumita de faptul ca eeu sunt cea care  i-a recomandat site-ul Imperator care sa-l ajute sa fie mereu "fashion" asa cum lui ii place si ca sa fiu un pic rautacioasa sa ii faca (de ce nu) concurenta sotiei lui in alegerea cu gust a articolelor vestimare.

Cadouri inedite pentru familia mea



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUI3DBlK7u0h089WBb9yogZZguw0Fy9zrTSEWeL_yl6G3S8uYDyZAhAbQQdcl5C4tJsvv0GY4k78I1Fs2eaEbV3kCYPEFkN9cFMC-5kgmlWlD55Wq8zGmYByjsccer22ivB94QPGN_T7A/s1600/logo.jpg
Ca orice femeie iubesc sa primesc cadouri  speciale de la cei dragi mie. Mai mult decat sa primesc cadouri imi place sa le fac cadouri specile persoanelor apropiate de sufletul meu . Mereu sunt intr-o goana nebuna de a cauta cadoul pefrect si simt ca timpul se scurge cu repeziciune.
 Eu nu eram adepta produselor cumparate pe net dar o prietena mi-a recomandat  sa caut pe  Cadouri Altfel  ca e sigura ca voi fi incantata sa gasesc ceea ce caut . Am intrat pe site cu scepticism dar m-a cucerit pe loc cand am vazut ce minunatii se gasesc acolo. Dragii mei fie ca sunteti  in cautarea cadouri speciale, minunate aveti ocazia sa gasiti  cadourile perfecte, fiecaruia dintre noi ne  place sa primim ceva special de la cei pe care ii iubim si ne iubesc la randul lor.
Găsiți idei de cadouri de top pentru ei de pe aceasta pagina, cu sfaturi adăugat puțin de a face acest dar, chiar mai special
Pentru mama am intrat la sectiuinea cadouri pentru femei si sm ales un ceainic din portelan pentru ca ea este o mare amatoare de ceaiuri si vreau ca acest cadou sa fie exact pe gustul ei. 
Ceainic din portelan cu infuzor
Daca am ales ceva special pentru mama evident nu-l puteam ignora si tatal meu caruia imi doresc  sa-i fac si lui un cadou special  . Am gasit la cadouri pentru barbati ceva ce stiu ca ii placea . Ii place sa fie un barbat elegant si ma mandresc cu asta.
Set cravata cu butoni camasa




















Nu puteam sa-i uit pe fratele meu si cumnata-mea care si-au luat casa noua si evident ca  asta cere cadouri de casa noua asa ca pentru ei am ales un ceas vintage care sa imbine modernul si clasicul. Mai ales ca se potriveste perfect cu mobilirul lor.

Ceas de masa vintage
















Nu puteam sa-i uit pe fratele meu si cumnata-mea care si-au luat casa noua si evident ca  asta cere cadouri de casa noua asa ca pentru ei am ales un ceas vintage care sa imbine modernul si clasicul. Mai ales ca se potriveste perfect cu mobilirul lor.



Este placut sa oferi cuiva un cadou special , mai ales cand ii vezi bucuria din ochi iti da o stare de bine.

Un bun smartphone

Gadgeturile din ziua de azi au devenit nu doar un moft ci mai degraba o necesitate pentru noi  tinand cont ca traim in secolul vitezei si trebuie sa tinem pasul.  De multe ori imi doream sa-mi i-au un smarttphone asa ca am cautat in magazine dar si pe net cele mai multe oferte, pentru mine personal conteaza foarte mult pret per calitate . Decat sa ma grabesc sa-mi un telefon incopatibil pentru mine mai bine mai astept un pic pana reusesc sa strang banii necesari.
Tot cautand pe net am intrat pe  magazin online IT, Bocris sa vad ce oferte au si mi-a atras atentia un  smartphone  perfect pentru mine . Ce imi place mai mult la acest telefon , in primul rand ca este DUAL SIM si ca este ANDROID dar cel mai mult imi place ca pot sa navighez foarte usor pe net si ma ajuta sa fiu alaturi de prietenii mei de pe retele de socializare, fara a mai fi nevoita sa folosesc calculator pentru orice ci doar atunci cand e necesar.
 Telefon Mobil Prestigio MultiPhone PAP5450 DUO Black Dual SIM 4.5" 480x854 Dual Core 1.2Ghz memorie interna 4GB Camera Foto 5MPx Android v4.2 PAP5450DUO 
Cumnata-mea isi doreste o tableta pentru o navigare mai usoara  ,tinand cont ca acum are un copil mic trebuie sa stea in permanenta cu el. Si-a gasit modelul ideal iar acum vrea sa si-l comande de pe
Bocris. 
 Tableta Colorovo CityTab Lite 10.1 ARM Cortex A9 Dual Core 1.2GHz 10.1" 1024x600 1GB RAM memorie interna 4GB Android 4.2 C8312029 CVT-CTL-10-DC
Imi  place ca  ni se ofera ocazia comandam online online noi fiind din alt oras iar produsele le vom avea acasa in doar cateva zile datorita  curierilor de la NEMO sau Fan Courier iar cei de la Bocris poti avea transportul gratuit la produsele peste 200 lei.

luni, 15 septembrie 2014

Pufosenie pentru nepotica mea

 
Am o scumpete de nepotica si ma gandesc  la un cadou special chiar daca e foarte mica , vreau sa fie o jucarie mare de plus , asa ca o sa "rascolesc" un pic magazinele si site-urile  sa vad daca gaseasc ceea ce caut la un pret bun.
Zis si facut , am gasit o jucarie de plus gigant care este moale catifelata  cu care ea  se poate juca , imi doresc ca in primul rand  sa o ajute sa-si dezvoltate personalitatea, din cate am auzit,  jucariile in general sunt esentiale pentru dezvoltarea copilului si ii ajuta foarte mult la stimularea imaginatiei .
Sunt multumita de alegerea  pe care am facut-o de  aici sper ca fetitei o sa ii placa. Imi aminteste de copilaria mea , o copilarie in care nu am avut ocazia sa am parte de o jucarie speciala cum aveau alti copii, dat fiind si o situatie materiala...dar asta-i alta poveste. Normal ca ma face sa imi doresc o jucarie de plus  sa ma ajute sa umplu oarecum golul acela din copilarie dar  acum fiind adult imi doresc sa fac acest cadou altcuiva.  Imi doresc ca toti copii sa aiba parte de o jucarie sa nu simta lipsa ei din anumite probleme economice.
Acum insa  am sansa de a face  un cadou special unui copil  care merita tot ce e mai bun de la viata.  O alegere dificila pentru a gasi jucaria  ideala dar intr-un final m-am hotarat sa aleg ursuletul roz  consider ca este jucaria ideala pentru o printesa care usor, usor face primii pasi in lume . De ce am ales tocmai culoarea roz? Pentru ca imi doresc sa-i presar drumul cu oprimism .
Daca voi avea ocazia sa am proprii mei copii le voi oferi si lor jucarii de plus si ii  voi ajuta sa aiba parte de o copilarie perfecta , ii voi ajuta sa aiba parte de tot ce eu nu am avut.
 http://epufos.ro/image/cache/data/produse/ursi/urs-de-plus-enorm-585x650.jpg



miercuri, 10 septembrie 2014

Reduceri in extaz la inceput de toamna

A  venit toamna si sunt mari reduceri la  rochii sexy dar si foarte frumoase asa ca nu vreau sa ratez ocazia  de a-mi innoi garderopa. Noi femeile dorim mereu sa fim sexy , frumoase si atragatoare asa ca obiectele vestimentare trebuiesc ales cu gust.
Ador aceasta rochie gri ideala pentru toamna si trebuie sa fim mereu pregatite . Se spune despre acest model de rochie  ca sunt mereu eleggante si sunt potrivite la orice ocazie. Eu prefer acest model pentru ca ma reprezinta si ma face sa ma simt feminina. Ni macar nu estr scumpa, costa doar 16.79$.

poza 

Tot uitandu-ma pe site  mi-a atras atentia un colier superb , este foarte frumos si elegant. Nu o ratez ocazia  , mai ales ca de foarte mult timp nu mi-am mai cumparat o bijuterie asa ca mi-l voi  procura si pretul e atractiv, de doar 8.93$ . Deci, pret per calitate este cel mai important si cred ca orice femeie e de acord cu mine. 

poza 
 Profit ca inca mai e cald afara ca voi mai purta sandale si cum sa nu profit de reducerile de sezon pentru a-mi cumpara unele noi. . Am ales o pereche de sandale negre  exact pe gustul meu . Sunt o femeie practica care imbina utilul cu placutul  si asa sunt si  aceste superbe sandale ce au un pret bun , 51,67$. Cum am mai spus  pentru mine conteaza si pretul dar si calitatea .





poza 
Dragile mele prietene voi aveti ocazia sa alegeti destule produse pentru ca cei de la She Inside au o gama variata de produse. Uitati-va sa vedeti. Spor la cumparaturi.  Big sale for sexy bodycon and v-neck dresses for you.

They will absolutely make you stunning!


$3 OFF OVER $30
$6 OFF OVER $50
$12 OFF OVER $80

Ends:Sep/19

Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!!

duminică, 7 septembrie 2014

Doneaza un banut sa salvam o fetita

De catva zile tot promovez un caz umanitar , cel al unei fetite Nicol, care are grave probleme la inima si trebuie  sa foie transferata de urgenta de la Spitalul "Sfanta Maria din Iasi la un spital din Spania. Asa ca am creat un grup pe facebook numit Licitatie pentru inimioara lui Nicol , unde oamenii pot posta licita/cumpara si asa  banii vor fi donati in contului fetitei  Banii trebuie depusi in contul fetitei si apoi trimisa chitanta pe privat cu banii depusi trimisa persoanei care a scos la licitatie obiectele . Cer acest lucru deoarece vreau ca totul sa fie facut transparent sa nu existe dubii ca banii nu vor ajunge unde trebuie.