Free Facebook Likes

duminică, 10 mai 2015

Handmade by Vio, accesorii mereu la moda


Accesoriile lucrate manual sunt întotdeauna extrem de interesante și magnifice si intotdeauna au fost apreciate pentru simplul fapt ca sunt lucrate manual si nu sunt produse fabricate in serie.
Handmade by Vio v
ă oferă diferite aceesorii, bijuterii , flori lucrate manual. Ele sunt  confectionate din hartie creponată, hârtie glace, de mătase , fetru, mărgele , sârma etc.  
Mi-a atras atentia in mod special  un aranjament floral din hârtie care  este proiectat și realizat manual cu dragoste si talent unic . Este perfect pentru o recepție / cină sau simple  decoratiuni pentru masă, la  nunti sau alte  evenimente , pot fi  de asemenea, suveniruri adorabile pentru cei dragi  , cadoul ideal  cand esti in lipsa de inspiratie. Se pot executa pe alte  modele si culori. Detalii găsiti mai multe dand click pe fotografie.
.Aranjament cu flori din hartie

Colier croseatat
Tot răsfoind atat pagina de facebook cat si magazinul online , am dat peste  acest colier  croșetat care este absolut uimitor și sigur va fi o mare atractie ! El arată ca un colier obișnuit  , dar e ușor de purtat și comod pe deasupra.

Trandafiri din hartieAș putea spune multe  despre  toate cate ceva dar  vă las pe voi să descoperiti. Mai jos găsiti cate ceva despre accesoriile confectionate de Handmade by Vio . Click pe fotografii pentru detalii.

 Bratara crosetataTrandafiri din saten


 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu